Baixen per sota els 500 els aturats a Palafolls, 3 anys després

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Acabat el mes de maig, les llistes de persones en recerca de feina s’ha reduït clarament al nostre municipi gràcies a l’arrencada de la temporada turística que ha esperonat la contractació després de dos anys complicats pel sector. 

En l’últim mes han trobat feina a Palafolls una 40a de persones, cosa que ha retallat el nombre d’aturats al municipi fins arribar als 480 actuals. Aquesta és la millor dada d’atur al nostre municipi des del setembre del 18 i permet tornar estar per sota del llindar dels 500 desocupats al poble, cosa que feia tres anys que no passava.

Si comparem les dades d’aquest mes de maig amb les de l’any passat, la reducció de l’atur supera les 160 persones. 

De fet, estadísticament el millor estiu dels últims 15 anys a Palafolls ha estat el del 2018, quan de juny a octubre el nombre de persones sense feina va estar per sota de les 500.

En general ha estat un molt bon mes per a la reducció de l’atur. A Malgrat aquest mes hi ha 915 desocupats registrats. Són 64 persones menys que el mes abans. A Tordera encara estan per sobre del miler d’aturats (1080), però aquest mes hi ha hagut una davallada de 70 persones al municipi veí.

Pineda també ha aconseguit retallar aturats, ara en té 1750, el que suposa 150 menys que a l’abril, una davallada molt similar a la de Blanes que passa dels 2500 als 2350 apuntats a les llistes del SOC aquest passat maig.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics