URGENT

Valentí Agustí acompanyarà demà Joan Vila en la seva presentació de com a candidat socialista

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte el PSC de Palafolls oficialitzarà el seu candidat a les properes eleccions municipals amb un acte popular al parc de Joaquim Ruyra. 

La presentació de Joan Vila comptarà amb la presència del primer secretari del PSC, Salvador Illa, així com el màxim responsable dels socialistes a la comarca i alcalde de Mataró, David Bote. També es preveu la presència i el parlament de l’exalcalde de Palafolls, Valentí Agustí, que reapareixerà així en un acte polític a Palafolls 3 anys després de deixar l’alcaldia.Des de llavors Agustí no ha participat en actes públics al nostre municipi i demà l’històric alcalde socialista farà un dels parlaments, al costat de la primera secretària local i actual portaveu a l’Ajuntament, Dolors Agüera i de Bote i Illa. L’últim a intervenir a l’acte serà el nou candidat Joan Vila, que demà serà ratificat com a cap de llista a les eleccions del maig de l’any que ve.

Tot plegat es farà amb una botifarrada popular sota les moreres del parc Joaquim Ruyra. Per participar-hi cal comprar el tiquet a un preu de 5€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics