Reobre l’Agrobotiga del Sindicat de pagesos de Palafolls

La nova coberta del Sindicat.RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de més d’un any de treballs de reforma, ahir dijous va reobrir al públic la botiga del Sindicat de pagesos de Palafolls. En aquests mesos, els treballs s’han centrat en substituir la coberta de l’històric edifici i s’ha aprofitat la intervenció per reformar baixants d’aigua, repicat de parets, canvi del terra i de la il·luminació. 

Ho explica Josep Ferrer, gerent de la Cooperativa Conca de la Tordera de Palafolls.


Una reforma integral de l’immoble que es va inaugurar a la dècada dels anys 40 del segle passat i que durant anys ha estat la seu del Sindicat de Pagesos de la nostra vila.

Des de fa uns anys l’edifici acull la botiga on la Cooperativa Agrícola Conca de la Tordera comercialitza productes de proximitat i de quilòmetre zero. Uns productes que es continuaran trobant al reformat Sindicat que també incorporarà nous productes ecològics gràcies a la col·laboració amb la cadena Veritas, que tindrà un espai propi. També el tindrà la marca maresmenca Espinaler. 

Al nou sindicat també s’hi podrà trobar plantes i flors naturals i un espai dedicat a les mascotes.

La reforma del Sindicat ha comptat amb una ajuda econòmica del Departament de Cultura de la Generalitat  i, justament aquest dimecres el president Aragonés va aprofitar la seva visita a Palafolls per conèixer el nou espai.

Tot i que així obert portes aquesta setmana la cooperativa agrícola espera poder fer una inauguració oficial en breu d’aquest nou sindicat. Ferrer ha destacat l’esforç que han fet els pagesos de la cooperativa local per poder reformar aquest cèntric i històric espai del nostre poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics