Ràdio Palafolls celebra el seu aniversari amb un concert de Diversiones

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dissabte dia 25 de juny, aquesta emissora celebrarà els seus primers 17 anys al Forroll i ho farà amb un concert de la coneguda Orquestra Diversiones. 

Es tracta d’un esperat concert que ja estava programat per celebrar el 15è aniversari, però que la pandèmia va frenar. L’any passat també es va intentar portar aquesta formació, però no ha estat fins aquest 2022 que Diversiones vindrà per primer cop a Palafolls per celebrar el que la ràdio ha anomenat els 15+2 de l’emissora.

El concert d’aniversari es farà a la plaça de Poppi a partir de les 23h. Una hora abans obrirà el servei de bar que enguany anirà a càrrec de 3 entitats del poble. Tant els diables, el Club Deportiu Palafolls i la Penya Barcelonista tindran barra durant el concert.

Ràdio Palafolls va nèixer realment fa 37 anys, en una casa cedida a la falda de la muntanya del castell. Allà hi va estar pocs mesos, fins que un robatori va obligar a tancar-la durant més d’un any. Al 87 tornava a emetre des dels estudis ubicats a la plaça Major, on va estar 11 anys. 

Al 98 es va tancar la ràdio i no va ser fins al 2004 que es va tornar a comptar amb ràdio local des dels actuals estudis al Forroll on es va començar a emetre ara fa 17 anys.

Ràdio Palafolls és una emissora semiprofessional enfocada al servei públic del municipi cobrint les necessitats informatives i culturals de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics