Taller per a les persones que cuiden a gent gran o amb dependència

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El proper dilluns el Servei Respir de Palafolls ofererirà un taller per afrontar situacions difícils que pateixen els familiars o els cuidadors de gent gran o que tenen dependència.

L’activitat que començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins la 13 del migdia servirà per donar eines als participants per afrontar situacions complicades i com saber actuar davant d’aquests casos. Ho explica Liliana Ayné, responsable del centre Respir

El taller també anirà a càrrec de l’actual psicòleg del centre, Daniel Pagès, especialitzat en gent gran i que s’encarregarà d’adaptar al taller arran de les consultes que els hi facin els participants.

El Respir és un servei d’atenció diürna destinat a persones grans amb algun tipus de dependència física i/o demència que viuen soles o en el nucli familiar.  Rep aquest nom ja que el servei vol donar un respir a les persones cuidadores, sovint familiars no professionals, que es fan càrrec d’aquestes persones a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics