URGENT

Malgrat de Mar obre la piscina el proper 1 de juliol

Compartiu aquesta història

Des de l’Ajuntament malgratenc s’ha informat que la piscina municipal obrirà les seves portes a partir de l’1 de juliol i s’allargarà fins el mes de setembre. A partir d’aquest dia, es podran aconseguir els abonaments de la temporada a les mateixes instal·lacions . A la temporada d’enguany, es recuperaran també els cursets de natació.

Els preus dels abonaments d’aquesta temporada no varien envers l’any passat. Són abonaments adreçats a persones empadronades a Malgrat.  Els menors de 3 anys no pagaran, mentre que l’abonament d’una persona adulta és de 48€. Els infantils majors de 3 anys fins als 14 seran 38,45€ i l’abonament familiar per cada membre de la unitat familiar serà de 28,60€. Els abonaments es podran tramitar a partir de l’1 de juliol al mateix recinte de la piscina.

La Regidoria d’Esports informa que la piscina municipal obrirà l’1 de juliol fins al mes de setembre. A partir d’aquest dia, es podran aconseguir a les instal·lacions de la piscina els abonaments de la temporada. Enguany, es recuperen també els cursets de natació. 

La piscina municipal tindrà un horari de dilluns a divendres de 10 h a 19 h i els dissabtes i diumenges, de 10 h a 20 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics