Reobre totalment el carrer Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí, abans de les 8, la Policia Locla ha retirat les tanques que encara restringien el pas de vehicles pel tram de Carrer Major que encara estava tancat.

En concret avui s’ha obert des de la confluència del carrer Major amb Pau Casals i fins l’església. Era l’únic tram del carrer que encara estava tancat arran de les obres de substitució de la canonada d’impulsió d’aigua cap als dipòsits.

Just fa una setmana es reobria l’altra tram i, per tant, des d’avui ja es pot circular normalment per aquesta cèntrica via. Feia gairebé 4 mesos que el carrer estava tancat ja que a banda de posar la nova canonada també s’ha substituït tot el paviment de llambordes. Una operació que requereix molt temps, ja no de col·locació de les noves peces, sinó també per que la fixació d’aquestes llambordes necessiten d’almenys una setmana de repòs per evitar les deformacions que s’havien donat en els darrers temps en aquest carrer.

Amb la reobertura del carrer Major, els esforços es concentren ara en l’únic tram que continua d’obres en els treballs de substitució de la canonada d’impulsió. Es tracta del tram alt de l’av Pau Casals, on més enllà de la canonada també s’han fet altres treballs de millora. La previsió és que les màquines d’asfaltar puguin actuar en els propers dies i que després de repintar el nou asfalt, es pugui donar per finalitzada l’obra dins aquest mes de juny. 

Amb la substitució de la canonada d’impulsió, el consistori pretén evitar les  constants rebentades i pèrdues d’aigua que ha patit l’actual tub, fet de fibrociment. A més, es calcula que més del 30% de l’aigua es perd en el sistema, un percentatge que baixarà amb la nova canonada.

També s’ha aprofitat la intervenció per reasfaltar vies cèntriques que es trobaven en molt mal estat com la mateixa av Pau Casals

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics