URGENT

Valoració positiva de les festes de Sant Lluís

Compartiu aquesta història

Aquest passat cap de setmana s’han celebrat les festes del barri de Sant Lluís sota el nom “Les festes de tots, per a tots”. 

La celebració va començar divendres a la nit amb un concert al parc del Forroll on hi van tocar Agua Salada, Nueva Inquisición i Identical Brothers. Destacar que el grup musical d’Agua Salada va ser un dels guanyadors del concurs Mosca de l’edició d’enguany. Els concerts van animar als palafollencs i palafollenques que es van acostar fins allà i on José Manuel López, organitzador de l’Associació de festes del barri, en fa una valoració positiva.

Durant la jornada de dissabte al matí, els més menuts van poder gaudir de les activitats i jocs que es van organitzar a les pistes d’atletisme. De cares a la tarda, el Forroll va acollir espectacles de flamenc, exhibicions de ball en línia i concerts, que es van allargar fins entrar ben bé a la matinada.

Les festes de Barri van seguir diumenge al matí amb una caminada de veïns que va servir per conèixer la història del barri des de l’edat mitjana i es va concloure la jornada diumenge a la tarda amb un ball de la gent gran a la sala de parquet del Forroll, que coincidia amb una altra activitat al centre del municipi, que va fer que aquesta activitat fos la més fluixa en quan a participació de les festes de Sant Lluís.

Tot i la valoració positiva, l’entitat veïnal s’ha mostrat queixosa pel que consideren manca de  difusió per part dels canals oficials de l’Ajuntament i especialment de la ràdio.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics