Última xerrada del curs de l’escola de Pares i Mares

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta tarda a 2/4 de 7 de la tarda es fa l’última de les xerrades previstes del servei de Pares i Mares de Palafolls. Per aquesta última xerrada-taller s’ha triat la xarxes socials com a tema, ja que es vol ajudar als progenitors a conèixer cada una de les xarxes que existeixen, les diferències i  saber per què les utilitzen.

La xerrada serà gratuïta i es fa al local d’entitats, a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Des de la passada tardor, cada mes, el servei d’Escola de Pares i Mares ha realitzat xerrades, 9 en total, amb la voluntat d’acompanyar als progenitors en la no sempre fàcil tasca d’educar als seus fills o filles. 

En aquests nou mesos les xerrades han tractat temes com els plors i les mossegades dels més petits, les rutines, el fet de posar límits, la comunicació amb els adolescents o la identitat de gènere i diversitat sexual. Unes xerrades que han seguint una temàtica creixent segons l’edat. Així les primeres van ser dirigides a temes més d’infants mentre que les últimes ja eren dirigides a joves i adolescents.

Com la resta de trobades,  aquesta última serà dinamitzada per la Fundació Agi.

L’Escola de Pares i Mares va néixer fa anys amb la voluntat de donar un cop de mà i un punt de trobada d’experiències per a pares i mares. A banda d’aquestes xerrades, també té altres activitats i serveis relacionats com trobades personalitzades per resoldres dubtes més específics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics