Gir inesperat en el frustrat segrest de Calella

La policia davant del lloc de l'intent de segrest. CalellaComunicació
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa uns dies es va viure un intent de segrest d’un home d’uns 40 anys a Calella.

A mesura que han anat passant els dies, s’ha anat sabent més informació sobre la suposada víctima. Segons publiquen alguns mitjans, l’home que va patir l’intent de segrest, és conegut per ser, presumptament, un dels majors estafadors de Brasil en criptomonedes.

L’acusen d’haver estafat  uns mil milions d’euros a unes 40 mil famílies arreu del món a través de la seva empresa d’inversió de criptomonedes.

Alguns dels mitjans de comunicació de Brasil especialitzats en les monedes virtuals, afirmen que han ofert una recompensa de 10 bitcoins, que al canvi suposen uns 200 mil euros, a qui donés informació sobre el presumpte estafador.

Aquesta podria ser una de les causes de  l’intent de segrest. Tot i que no es descarta que pugui haver estat una de les milers de persones estafades i amb ganes de revenja. 

També se sap, que la persona que va evitar el segrest, és el guardaespatlles de la víctima. Va ser ell qui va començar la persecució i va demanar ajuda a la policia, en veure que havien segrestat al seu cap.

Així doncs, la història del segrest ha donat un gir inesperat. Tot sembla indicar que la víctima vivia amagada de la justícia brasilera en una casa valorada en 1,3 milions d’euros a Calella.

Calella Comunicació

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics