Malgrat, Blanes i Palafolls se sumen al Orgull

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Demà dimarts és el dia del col·lectiu LGTBIQ+q i  per això  en algunes de les localitats properes s’ha previst celebrar-ho a través de diferent activitats.

Pel que fa Malgrat, ahir ja van començar el seu programa amb lectura de poemes i la representació teatral de José Pérez Ocaña, un pintor, teatrer i performista, que va ser pioner en la defensa dels drets LGTBI a l’Estat espanyol. Per avui hi ha una xerrada a les 20h a la Biblioteca de la Cooperativa. De cares a demà, dia oficial de l’orgull, hi haurà un xupinasso, els geganters surten al carrer i es farà una lectura del manifest. Per acabar amb el programa, dimarts hi haurà tastets musicals, exposició de llibres i alguna entrevista.

La ciutat de Blanes també se suma en aquesta reivindicació i en el seu programa d’activitats hi haurà també una lectura del manifest demà dimarts coincidint amb el dia Mundial de l’Orgull. Dimecres es farà un cine fòrum amb un capítol de “Tabús” de TV3 i divendres l’actriu Teresa Gelpí farà un monòleg.

Aquí a Palafolls no es té previst cap activitat especial però sí que des del consistori s’han penjat unes banderoles i pancartes amb diferents lemes com ara “En la diversitat hi ha el gust” o “Lesbianes, gais, bisexuals, trans, intersexuals, persones”.

Així doncs, des de la majoria dels ajuntaments de la nostra zona, s’han preparat diferents activitats per seguir reivindicant la llibertat amorosa i sexual, i que cap persona s’hagi d’amagar del què és, sigui quin sigui el seu sexe biològic, orientació sexoafectiva, identitat sexual o rol de gènere.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics