El cicle “Vine a riure a la Biblioteca” torna a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La biblioteca municipal torna un any més, com cada dimecres de juliol amb un espectacle diferent del cicle Vine a riure. Com ja es va fer l’any passat, es tracta d’un cicle que ofereix espectacles i tallers dirigits a tots el públics. La idea del Vine a riure va néixer per combatre els efectes negatius que la pandèmia ens ha provocat. Ho explica Anna Miralles, directora de la Biblioteca Enric Miralles.

Les 4 sessions previstes, es faran totes a l’aire lliure, concretament en el Parc de les Esplanes. La primera entrega serà el proper dia 6 de juliol a les 21h amb el monòleg “Tot té una explicació científica”, de la mà de l’Eloi Güell.

La següent setmana, la proposta va adreçada a joves i adults com també a les famílies que vulguin participar, ja que es tracta d’un taller per ballar swing. Serà el 13 de juliol i començarà a 2/4 de 8 per ballar en família i a les 2312h pels joves i adults al parc de les Esplanes.

ll a Riure” també té activitats pels més menuts. El 20 de juliol els infants d’entre 0 i 3 anys, podran gaudir del show de Betu el Pallasso amb el seu espectacle “Petit o gran” també a 2/4 de 20 de la tarda. 

Per finalitzar  amb el programa d’activitats, es té previst un espectacle de màgia de la mà del Mag Igor l’últim dimecres de juliol.

Tot i que les activitats són gratuïtes, cal inscripció prèvia per participar-hi. Per reservar plaça, cal enviar un correu al b.palafolls.em@diba.cat

Les activitats dels dimecres de juliol a la Biblioteca Enric Miralles de Palafolls van en paral·lel a la iniciativa “Guanyem un estiu lector”, una proposta que vol promoure la lectura durant els mesos estivals entre els infants de 4t, 5è i 6è de primària, un any més.

Cal destacar que des del passat divendres, la biblioteca ja ha començat a treballar amb l’horari d’estiu. És a dir, que des de la setmana passada i fins el 24 de setembre, l’establiment obre de dilluns a divendres de 16h a 20h, i els dijous també al matí de 10h a 13h. Els dissabtes la biblioteca romandrà tancada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics