Les entitats locals ja poden demanar una barraca per l’AlterFesta

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Falten dos mesos i mig per la Festa Major de Palafolls i una de les activitats joves més esperades és l’AlterFesta; els concerts joves a la plaça de Poppi i com ja és habitual se celebraran el proper mes de setembre. Albert Muñoz, Tècnic de Joventut de l’Ajuntament de Palafolls, explica que intentaran que siguin un format de barraques com les d’abans de la pandèmia.

De moment no sabem el cartell complet de les actuacions, només que els guanyadors del concurs Mosca seran els teloners. Però el que ja sabem és que l’Ajuntament preveu instal·lar fins a 6 barraques per tal que entitats locals puguin oferir el servei de bar durant les nits d’actuacions previstes. Són dues barraques més de les previstes l’any passat.

Amb la concessió de les barraques el consistori busca donar suport a aquelles entitats sense ànim de lucre que organitzen activitats obertes a tots els ciutadans del municipi durant tot l’any. De fet les entitats que munten barraques estan obligades a  destinar els beneficis obtinguts a finançar la seva activitat cultural, esportiva o social.

Per aconseguir una de les 6 parades previstes es valorarà el nombre de socis de l’entitat i el nombre d’activitats d’interès general organitzades des de l’associació demandant.

Les barraques estaran obertes els dies de concerts de les 22h a les 4 de la matinada del 8 al 10 de setembre.

Les entitats locals que vulguin gestionar una barraca a l’AlterFesta tenen fins el 3 de juliol per fer la sol·licitud.

Es pot fer a través d’un formulari en línia incorporat dins el catàleg de tràmits i gestions de l’Ajuntament.

Després una comissió de valoració estudiarà les propostes i decidirà les entitats que tindran barraca a la propera festa major segons els criteris marcats a les bases.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics