La Cala Bona i Sa Boadella entre les 20 millors platges d’Europa

Foto: Ajuntament de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El portal europeu “European Best Destinations” ha inclòs un total de 5 platges espanyoles entre les 20 millors del continent. Entre elles, es troba Cala Bona de Blanes, més coneguda com Cala Sant Francesc, ja que és just en aquesta urbanització on es localitza la cala guardonada.

Aquest portal, és una web de viatges a nivell internacional, que persegueix promoure la cultura i el turisme a Europa, i aquest any, ha elaborat un rànquing estiuenc anomenat “Les millors platges d’Europa”. De les 284 propostes que hi ha dins el llistat, són 20 les platges que pertanyen a l’estat espanyol, i d’aquestes 20 n’hi ha 2 que pertanyen a platges catalanes. 

Són el cas de Cala Bona ocupa el 20è lloc del rànquing mentre que la cala de Sa Boadella a Lloret de Mar ocupa el 15è lloc. L’objectiu del rànquing realitzat pel portal europeu és ajudar als viatgers i viatgeres a trobar idees quan es tracta d’escollir una destinació. El llistat s’elabora, a més a més, en base a les votacions que efectuen els usuaris. La web de viatges ha comptat amb un total de 12.620 votacions efectuades per viatgers i viatgeres que pertanyen a 82 països diferents. Arran d’aquestes votacions trobem en primer lloc la platja de Porto Santo, Madeira, en segona posició la platja de Bolonia de Cadis i en tercer lloc, Porto do Seixal, una altra platja de Madeira, Portugal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics