Reunió informativa del casal d’estiu aquest dimarts

Casal d'Estiu PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ara que el curs escolar ha finalitzat , els casals d’estiu es comencen a preparar per rebre els nens i nenes una temporada més. Aquest any, les activitats es faran com sempre els mesos de juliol i agost, enguany a les instal·lacions de Mas Prats. 

Per aquest motiu, demà dimarts a les 18h de la tarda, en el teatre municipal de Palafolls hi haurà una xerrada informativa per a pares i mares sobre els casals d’estiu que comencen aquest divendres i que ha de servir per orientar i informar a les famílies de com seran els torns, quines activitats es faran, les franges d’edat, entre d’altres aspectes. Ho explica Anna Rovira Tècnica d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls. 

Ara però, encara s’està acabant d’enllestir les places que han quedat alliberades en el procés pagament, que és l’últim tràmit que s’havia de fer per poder gaudir d’una plaça. Hi ha algunes famílies que, tot i tenir plaça assignada no han pagat pel que hi ha algunes places alliberades. Això ha fet activar  la llista d’espera. 

El Casal d’Estiu Municipal és un servei que fomenta l’educació en el lleure, adreçats a nens i nenes de Palafolls. L’objectiu és que els infants gaudeixin de les vacances d’estiu amb seguretat i diversió.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics