Blanes torna a ser la capital del futbol català

Aj Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat esportiva Blanes acull per 3r any consecutiu l’Assemblea  General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol.

Tot i que altres esdeveniments esportius es van veure obligats a posposar les seves activitats arran de la pandèmia enguany ja és la 3a edició que celebra el municipi veí.

L’Assemblea General Ordinària de la FDF va comptar amb l’assistència d’uns 300 assembleistes, convidats i acompanyants que van allotjar-se a la pista verda, on s’hi va aixecar una graderia frontal per allotjar als principals representants.

Durant l’acte hi va ser present l’alcalde blanenc, Àngel Canosa, acompanyat del regidor d’esports Pere Lopera, que van agrair que la FCF  hagués tornat a escollir aquesta ciutat un any més per acollir l’AGO. El batlle explica que aquest gest significa una projecció de garantia de qualitat amb el que compte l’equip blanenc.

Un dels punts principals del que es va parlar en forma de propostes van ser, la creació d’una super lliga entre tercera Reial Federació Espanyola de Futbol i la catalana, com també canviar el format organitzatiu de les competicions per edats: sub15, sub16. L’altra proposta va ser el plantejament d’un futbol femení universal.

Així doncs, un any més, Blanes ha tornat a ser la ciutat escollida per ser la capital del futbol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics