La remodelació del Centre Cultural de Malgrat queda desert per la crisi de preus i materials

Centre Cultural de Malgrat. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori malgratenc no troba empresa per poder refer el centre cultural del carrer del Carme. Fa unes setmanes es va treure a licitació les obres de remodelació d’aquest espai, l’únic teatre que hi ha al municipi veí i  que es troba en molt mal estat.

Sobre la taula un projecte, xifrat pen prop d’1 milió 700 mil euros, que preveu la substitució de la coberta, la reparació d’humitats i filtracions de la coberta i parets de l’equipament, l’adequació de les façanes,  adequació i millora de la instal·lació elèctrica alhora que es vol garantir un subministrament elèctric d’auxili.  

Ara bé, la licitació ha quedat deserta. L’alcaldessa de Malgrat, Sònia Viñolas, culpa a l’actual crisi de subministraments de la situació actual, ja que els pressupostos varien ràpidament i les empreses no se la volen jugar a fer grans obres amb un pressupost ajustat.

La previsió del consistori és que les obres comencessin en breu i acabar els treballs al tombant de l’any. Una planificació que ja no es podrà complir.

El que també li costa a l’Ajuntament de Malgrat és trobar la gran carpa que ha de suplir el centre cultural mentre estigui tancat. 

Ja ha tret dues licitacions que han quedat desertes i, segons explica Viñolas, s’intentarà trobar l’empresa que instal·li la carpa al pati de l’escola Montserrat que haurà d’acollir les activitats habituals del centre cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics