URGENT

Avui arrenca el cicle “Vine a riure” amb un monòleg a les Esplanes

Compartiu aquesta història

Des de la biblioteca municipal s’han preparat cada dimecres de juliol un programa de diferents activitats adreçat tant als més menuts com pels adults. De fet avui, arrenca aquesta nova edició del Vine a riure amb un monòleg de la mà de l’Eloi Güell anomenat “Tot té una explicació científica”. L’espectacle comença a les 21h de la nit en el Parc de les Esplanes.

La idea del Vine a riure neix per combatre els efectes negatius que la pandèmia ens ha provocat. Per això es tenen previstes 4 sessions més, totes a l’aire lliure i dirigides a tots els públics. El proper dimecres, l’entrega serà l’activitat de Ballar Swing. Una primera sessió en família que comença a les 19:30 de la tarda i després per a joves i adults a les 21h de la nit.

Tot les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia per participar-hi. Per reservar plaça, cal enviar un correu al b.palafolls.em@diba.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics