URGENT

Es demanen beques menjador per a prop de 200 escolars palafollencs pel curs vinent

Compartiu aquesta història

Des de finals de maig, les famílies palafollenques amb infants van poder presentar les seves sol·licituds per demanar les beques pel menjador escolar de cara al proper curs 2022-2023.

Finalment han estat 197 nens i nenes els que han demanat els ajuts de menjador aquest any, 12 més que l’any anterior. Ara com ara caldrà esperar que el CCM faci les gestions oportunes amb l’Agència Tributària per valorar les sol·licituds. S’esperen les primeres resolucions coincidint amb l’inici de curs. Ho explica Judit Puig, Tècnica de Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls.

Aquestes beques es tradueixen en dies pagats del menjador. En cap cas, les famílies sol·licitants reben aquest import en diners en efectiu. També variarà l’import de la beca si es tracta d’una escola pública d’una privada/ concertada.

Per a la convocatòria d’enguany s’havien ampliat els indicadors a tenir en compte a l’hora de fer el preceptiu informe de risc social de l’alumne per part dels serveis socials municipals afegint aspectes com l’habitatge i els hàbits alimentaris. Això vol dir que s’ha tingut en compte la manca d’habitatge, un possible risc de desnonament, pobresa energètica o una situació d’infrahabitatge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics