Dos detinguts per robar material d’una empresa de Palafolls i un cotxe de la brigada de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest passat dissabte a la matinada, la policia local de Parets del Vallès va detenir a dues persones, per ser les presumptes autores d’un robatori a una empresa de Palafolls i pel furt d’un vehicle oficial de l’Ajuntament de Pineda de Mar.

Segons informen fonts de l’Ajuntament de Parets, la detenció es va produir entorn a les 3 de la matinada, quan una de les patrulles de la policia local de Parets va poder identificar els dos implicats i recuperar el material que van robar a Palafolls i van retornar el vehicle de la brigada de manteniment de Pineda de Mar.

Un cop acaba la intervenció, les forces de seguretat van traslladar els detinguts a la comissaria dels Mossos de Mollet del Vallès des d’on han passat a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics