El CAP estrena la setmana que ve l’horari d’estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ja ha informat sobre els nous canvis als horaris d’estiu dels centres d’atenció primària de la nostra zona.

El CAP de Palafolls modificarà la seva obertura a partir del proper dilluns 18 de juliol. A partir d’aquest dia, el centre palafollenc reduirà el seu horari d’atenció al públic i obrirà les portes de dilluns a divendres, de 8 del matí a 3 de la tarda. Aquest horari d’estiu es mantindrà així fins el 26 d’agost.  L’any passat però, el canvi es va mantenir fins passada la festa major del poble.

D’altra banda, hi ha centres d’atenció primària propers que ja han canviat a l’horari d’estiu. És el cas del CAP de Malgrat de Mar, que durant aquests propers mesos estarà en funcionament durant les 24 hores del dia; una modificació que es mantindrà activa fins el mes de setembre. Així doncs, els palafollencs que tinguin urgències mèdiques, que no siguin vitals, podran visitar-se al CAP malgratenc, que serà el centre mèdic de referència un cop el de Palafolls no estigui actiu, és a dir a les tardes i a les nits.

Els que no canviaran horaris de cara a aquest estiu seran els centres d’atenció primària de Calella i Lloret, que mantenen els seus horaris d’obertura habituals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics