Blanes desmenteix que s’hagi decidit la ubicació del tanatori

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha hagut de sortir al pas dels rumors que ja donaven per feta la ubicació del tanatori que fa anys que es vol instal·lar a la ciutat davant d’un centre escolar.

Des del consistori es remarca que no és cert que s’hagi decidit la ubicació d’un nou tanatori. De fet, insisteix que ni en l’actualitat ni durant el present mandat s’hagi presentat cap projecte per construir un nou tanatori, Tot i això, l’Ajuntament explica que el tanatori es considera una necessitat que cal cobrir,  però que en tot cas, quan hi hagi qualsevol novetat sobre la implantació d’aquest nou tanatori,  es farà pública i es comptarà amb l’opinió i la participació ciutadana.

Blanes ha viscut en diverses ocasions la presentació de projectes per construir un nou tanatori que dignifiqui les actuals dependències i atorgui la possibilitat de fer cerimònies laiques en millors condicions. Tots els intents han acabat al calaix.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics