18 propostes dels pressupostos participatius de Malgrat passen el primer tall

Pavelló Germans Margall
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La comissió tècnica que ha debatut, una a una, les 36 propostes presentades per la ciutadania a acabat rebutjant les que no complien amb alguns dels criteris fixats a les bases. Finalment 18, la meitat, han passat el tall i continuen al procés. Algunes, però necessiten ser reformulades i fins i tot n’hi ha 4 que poden ser fusionades com a única proposta d’actuació, segons el grup motor que supervisa tot el procés.

Les 18 propostes que passaran a una segona valoració tècnica proposen actuacions en l’àmbit de l’esport com la renovació d’un espai de cal·listènia, la renovació del parquet del pavelló  Germans Margall, l’arranjament de la pista exterior  o la substitució del marcador d’aquest  mateix pavelló. També es projecte un aparcament amb consigna per a bicicletes a l’aparcament de l’estació o la compra de 3 remolcs per a usar en cavalcada de reis o per carnestoltes, entre d’altres.

Entre les propostes que es plantegen suggeriments de millora hi ha la instal·lació de panells solars a edificis públics, la millora de la seguretat al voltant de la plaça de l’estació i passos subterranis, posar en valor el Molí de la Sal,  o la creació d’un camí per a vianants i bicicletes.

Ara els serveis tècnics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar concretaran i pressupostaran les propostes per a la fase de votacions, que s’obrirà el pròxim 19 de setembre fins al 3 d’octubre.

La previsió del consistori és destinar 200.00€ a aquestes actuacions proposades per la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics