URGENT

18 propostes dels pressupostos participatius de Malgrat passen el primer tall

Compartiu aquesta història

La comissió tècnica que ha debatut, una a una, les 36 propostes presentades per la ciutadania a acabat rebutjant les que no complien amb alguns dels criteris fixats a les bases. Finalment 18, la meitat, han passat el tall i continuen al procés. Algunes, però necessiten ser reformulades i fins i tot n’hi ha 4 que poden ser fusionades com a única proposta d’actuació, segons el grup motor que supervisa tot el procés.

Les 18 propostes que passaran a una segona valoració tècnica proposen actuacions en l’àmbit de l’esport com la renovació d’un espai de cal·listènia, la renovació del parquet del pavelló  Germans Margall, l’arranjament de la pista exterior  o la substitució del marcador d’aquest  mateix pavelló. També es projecte un aparcament amb consigna per a bicicletes a l’aparcament de l’estació o la compra de 3 remolcs per a usar en cavalcada de reis o per carnestoltes, entre d’altres.

Entre les propostes que es plantegen suggeriments de millora hi ha la instal·lació de panells solars a edificis públics, la millora de la seguretat al voltant de la plaça de l’estació i passos subterranis, posar en valor el Molí de la Sal,  o la creació d’un camí per a vianants i bicicletes.

Ara els serveis tècnics de l’Ajuntament de Malgrat de Mar concretaran i pressupostaran les propostes per a la fase de votacions, que s’obrirà el pròxim 19 de setembre fins al 3 d’octubre.

La previsió del consistori és destinar 200.00€ a aquestes actuacions proposades per la ciutadania.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics