URGENT

Ultimen els treballs de millora a la climatització i sonorització del teatre

Compartiu aquesta història

Aquest dies que el teatre no té activitat programada, l’Ajuntament de Palafolls ha continuat amb els treballs de millora que van començar a finals de l’any passat.

Llavors es va començar a adequar el sostre de l’equipament amb uns plafons fonoabsorbents que permetran dotar d’una millor sonoritat els actes que es facin al teatre i evitar les reverberacions a tota la sala. A la vegada, amb aquesta actuació també es millora l’aïllament tèrmic del sostre i regular millor la temperatura de confort de l’equipament. 

Al desembre es va aconseguir cobrir un 50% de l’espai amb aquestes plaques, gràcies a una subvenció de la Diputació, i ara s’aprofita per acabar de col·locar la resta de plafons fonoabsorbents.

Amb aquesta col·locació s’ocultaran les encavallades del sostre que l’última reforma havia deixat expressament a la vista.

Ja a finals de l’any passat també es va treballa en l’adequació de l’escenari creant un entorn de “caixa negra”, amb la reposició de noves bambolines i d’un teló de fons per permetre als actors aïllar-se de la resta d’elements de l’escenari.

També s’ha dotat de més infraestructura de so i llums per millorar les actuacions de petit format o presentacions que es fan en aquest equipament, el més polivalent del nostre municipi.

Per això el consistori pensa ara com revitalitzar i dinamitzar aquest espai cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics