Ultimen els treballs de millora a la climatització i sonorització del teatre

plafons que s'instal·len al teatre. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dies que el teatre no té activitat programada, l’Ajuntament de Palafolls ha continuat amb els treballs de millora que van començar a finals de l’any passat.

Llavors es va començar a adequar el sostre de l’equipament amb uns plafons fonoabsorbents que permetran dotar d’una millor sonoritat els actes que es facin al teatre i evitar les reverberacions a tota la sala. A la vegada, amb aquesta actuació també es millora l’aïllament tèrmic del sostre i regular millor la temperatura de confort de l’equipament. 

Al desembre es va aconseguir cobrir un 50% de l’espai amb aquestes plaques, gràcies a una subvenció de la Diputació, i ara s’aprofita per acabar de col·locar la resta de plafons fonoabsorbents.

Amb aquesta col·locació s’ocultaran les encavallades del sostre que l’última reforma havia deixat expressament a la vista.

Ja a finals de l’any passat també es va treballa en l’adequació de l’escenari creant un entorn de “caixa negra”, amb la reposició de noves bambolines i d’un teló de fons per permetre als actors aïllar-se de la resta d’elements de l’escenari.

També s’ha dotat de més infraestructura de so i llums per millorar les actuacions de petit format o presentacions que es fan en aquest equipament, el més polivalent del nostre municipi.

Per això el consistori pensa ara com revitalitzar i dinamitzar aquest espai cultural.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics