El ple marcarà els requisits per donar llicència de terrasses a bars i restaurants

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dijous hi ha ple a l’Ajuntament de Palafolls. Es tracta de la  sessió ordinària corresponen al mes de juliol i compta amb 10 punts a l’ordre del dia.

Un d’ells haurà d’aprovar la instrucció per la qual s’establiran els requisits a complir per aquells locals o activitats econòmiques que vulguin ocupar la via pública amb taule, cadires o altres elements. Això afecta, especialment, a bars i restaurants que usen la vorera o les places per a les seves terrasses.

Fins ara no hi havia cap normativa que reguli la col·locació d’aquestes terrasses a la via pública. 

Durant la covid, quan els bars no podien servir a l’interior, el consistori va facilitar la instal·lació de terrasses, subjectes a les restriccions de la pandèmia. Ara que aquestes restriccions fa mesos que han decaigut, l’Ajuntament vol regularitzar l’ús i instal·lació de terrasses a la via pública. 

En concret, segons fonts municipals, s’aprovarà una sèrie d’instruccions tècniques a l’hora de poder atorgar llicències a l’espera d’elaborar, també, una ordenança fiscal que reguli la taxa a cobrar a aquestes activitats econòmiques, que fins ara no paguen per les terrasses.

El ple de demà tornarà a fer una modificació pressupostària i també preveu tractar una modificació del conveni de delegació de competències al Consell Comarcal del Maresme pel que fa al servei de recollida d’escombraries.

La sessió plenària de demà, que començarà a les 7 de la tarda, també preveu aprovar el codi de conducta dels alts càrrecs i bon govern de l’Ajuntament de Palafolls. Es tracta d’una peça clau en el nou pla antifrau, aprovat fa unes setmanes, i que obra la porta al consistori a accedir a ajuts europeus.

El ple fixarà els criteris per l’assignació de complements policials i es farà la proposta de condecoracions al personal de la Policia Local de Palafolls

La sessió plenària serà transmesa en directe per Ràdio Palafolls, al 107.7 de l’FM així com també en vídeo pel canal de Facebook d’aquesta emissora.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics