URGENT

Concert d’estiu de mestres i alumnes de l’Escola de Música a la piscina

Compartiu aquesta història

Aquest dijous al vespre la piscina tancarà normalment a les 7 de la tarda, però tornarà a obrir a quarts de nou del del vespre per poder assistir al concert d’estiu que han preparat els alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Palafolls.

El director de l’escola de Música i Dansa de Palafolls, David Martínez, explica que es tracta del tradicional concert del centre formatiu, però enguany es farà a la piscina aprofitant la seva reinauguració fa unes setmanes.

El concert comptarà amb una àmplia representació de l’escola i amb un repertori ben variat.A més, un cop acabi l’actuació els assistents podran aprofitar i prendre un bany nocturn a la piscina.

L’entrada al concert i a la piscina serà gratuïta, però només hi podran accedir els qui tinguin invitació. Unes invitacions que ja es reparteixen gratuïtament tant al MiD com també a la ràdio, al Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics