URGENT

Malgrat obre els ajuts pel transport a joves estudiants

Compartiu aquesta història

Aquesta ajuda econòmica, amb un màxim de 150€,  vol donar un cop de mà als joves del municipi que han d’usar el transport públic per cursar estudis de cicles formatius de grau mitjà  i superior d’aquelles especialitats que no es poden fer a Malgrat.

Els requisits per poder sol·licitar una beca per al transport seran tenir entre 16 i 30 anys; haver estar empadronat com a mínim tres anys i viure a Malgrat de Mar i haver estat cursant cicles formatius de grau mitjà, grau superior de totes les famílies professionals i estudis universitaris, inclosos els postgraus i màsters i haver aprovat totes les assignatures en finalitzar el curs que just ha acabat ara.

Segons explica Sergio Ortín, regidor de joventut de Malgrat, aquesta beca de transport vol reconèixer i premiar l’esforç dels joves per anar a estudiar fora i que usin transport públic.

De moment queden fora d’aquestes ajudes aquells alumnes que cursin  PFI o formació dual, tot que no es descarta que en properes convocatòries quedin incloses. 

Fins el proper dia 26 d’agost es pot demanar aquestes ajudes ja sigui per internet o directament al Centre Cívic.

Les ajudes eran de 150€ i l’Ajuntament de Malgrat ha previst una partida de 3.000€, pel que es podrà donar un màxim de 20 ajuts pel transport, ja que no es preveu augmentar l’assignació pressupostària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics