Els focs de diumenge guanyen el concurs de Blanes

Imatge de l'espectacle guanyador. AjBlanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Pirotècnia Valenciana, l’encarregada de l’espectacle de la nit de diumenge, ha estat proclamada guanyadora del 50è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava i Trofeu Vila de Blanes. Ho fa per segona edició consecutiva, ja que la veterana empresa valenciana ja va guanyar l’any 2019.

Amb el premi, la Pirotècnia Valenciana rebrà 6.000 €, així com dos contractes per l’any que ve. El primer per tornar al concurs de Blanes al 2023 i, també, serà l’encarregada de tancar la Festa Major de Lloret el proper any.

En conèixer la notícia la pirotècnia ha expressat l’orgull que significa per a ells haver guanyat en dues edicions consecutives.

De fet, l’espectacle dels guanyadors va ser molt comentat l’endemà pel seu gran nivell.

Rere la guanyadora ha quedat la Pirotècnia del Mediterrani, que va disparar el seu espectacle dilluns, amb un sonor aplaudiment un cop va acabar. Ha aconseguit 2.000 € de premi. 

Els guanyadors es dictaminen en base les votacions dels membres de la Comissió Tècnica i del Jurat Popular i s’han sabut aquest dimecres al vespre en un acte públic al Teatre de Blanes.

La Comissió Tècnica està formada per 12 membres, mentre que al Jurat Popular n’hi ha 38. Mitjançant una fórmula matemàtica, la puntuació que atorga la part del jurat més experta té un major pes a l’hora de decidir la classificació. Les mateixes pirotècnies sempre han valorat de manera molt positiva aquesta fórmula, ja que entenen que els seus espectacles tenen un component popular indiscutible, però alhora fa falta que hi hagi una altra part que sàpiga valorar amb coneixements les novetats i elaborats dissenys que fan.

Avui acaba la festa de Blanes amb l’Aplec de l’Amor a la cala bona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics