URGENT

La llar d’infants municipal clausura demà el curs amb una festa

Compartiu aquesta història

Tot  i que els centres d’ensenyament acaben normalment a finals de juny, la llar municipal amplia el servei un mes i mig més per ajudar a la conciliació familiar.

les classes acabaran el proper 12 d’agost, però demà es clourà l’actual curs al centre amb una gran festa a la tarda.

Organitzada per l’Associació de Famílies del centre, la festa comptarà amb inflables, jocs i l’acte simbòlic de graduació d’aquells alumnes que deixen el centre per passar al segon cicle d’infantil a les escoles. 

Ho explica Anna Rovira, tècnic d’educació de Palafolls.

Des de mitjans d’agost el centre estarà tancat i reprendrà les classes el 5 de setembre, coincidint amb el nou calendari escolar.Així es vol, de nou, ajudar a la conciliació familiar, pel fet que tots els infants de casa comencin alhora el curs aquest proper setembre, també els més petits. La principal novetat del proper curs és la gratuïtat de l’aula de 2 anys. Serà la primera vegada que els pares dels alumnes de P2 no hauran de pagar la quota d’escolarització i només hauran de fer front a despeses com menjador, acollida o sortides.

La llar tindrà el proper curs entorn els 70 nens i nenes  i mantindrà la matrícula oberta per a la incorporació de nous infants durant el curs, especialment de nadons.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics