URGENT

Comença el torn d’agost del casal d’estiu amb places exhaurides

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns ha començat el torn d’agost del casal municipal d’estiu de Palafolls. Ho fa igual que al juliol, amb totes les places previstes ocupades. Així aquesta primera quinzena hi participaran 120 infants i a la segona quinzena el nombre de participants baixa fins als 80, tal i com estava ofertat.

Durant aquest mes d’agost la programació d’activitats continua giran entorn als jocs, la piscina i les sortides pel nostre municipi amb la voluntat que els nens i nenes participants s’ho passin bé a l’estiu amb una programació d’activitats d’educació en el lleure.

Ho explica Elies Samper, director del Casal d’Estiu Municipal.

Després de dos anys amb restriccions aquest passat juliol ha estat el primer mes de normalitat en les activitats, cosa que s’ha notat.  Ja no hi ha grups bombolles, ni mascaretes i s’ha pogut gaudir de les activitats habituals.

El que no continua a l’agost són els campus esportius. Divendres van acabar els 4 stages que es feien al nostre municipi. 

El Club San Luís de Futbol Sala ha reunit uns 90 participants al seu campus de tecnificació esportiva que s’ha combinat amb activitats lúdiques i sortides.

El Club Deportivo ha tingut 50 participants al seu tradicional campus de futbol que a banda d’ajudar a millorar en la pràctica de l’esport, també ha tingut jocs d’aigua i gimcanes.

El campus d’estiu del Club Juls de Taekwondo també ha finalitzat la seva activitat amb una sortida a Waterworld i després de la visita la setmana passada del mestre i cinturó negre José Manuel Marín. Una visita que va fer les delícies dels 40 participants.

El que també ha tancat ja és el campus del Club Patí Palafolls, que ha tingut una 20a de participants d’entre 7 i 15 anys i que ha combinat els patins amb altres activitats físiques i lúdiques.

En aquests campus l’Ajuntament de Palafolls hi ha col·laborat cedint les instal·lacions esportives. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics