URGENT

Mor un jove en caure de les roques de la Cala Bona a Blanes

Compartiu aquesta història

La víctima és un jove de 28 anys de nacionalitat estrangera que havia accedit a la part barrada al pas del camí de ronda que surt de Cala Bona en direcció a Lloret.

A les 10 del matí d’aquest dimarts un home ha alertat una socorrista de la presència d’un cos sobre uns rocalls del costat de la cala de Sant Francesc. 

Els serveis d’emergència han comprovat que el jove havia mort i s’ha esperat les autoritats judicials per a l’aixecament del cadàver. 

En la localització del cos sense vida han intervingut efectius de la Policia Local de Blanes, Protecció Civil –que ha donat suport des de l’aigua amb l’embarcació lleugera del Servei de Vigilància, Socorrisme i Salvament Aquàtic-, i Bombers de la Generalitat.

Tot sembla indicar que el noi es va precipitar des de la part tancada al pas del camí de ronda. Fa uns anys es va condicionar un petit tram del camí des de la cala Bona, també coneguda com Sant Francesc, en direcció a Lloret. Aquesta part condicionada finalitza amb una tanca amb uns rètols on s’adverteix sobre la prohibició de saltar-la pel perill que comporta per a la seguretat de les persones. 

Per circumstàncies que es desconeixen, el jove hauria accedit a aquesta part tancada, i hauria caigut pels rocalls que l’envolten el camí, situat entre una dotzena de metres d’alçada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics