Palafolls registra 3 nous aturats al juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment el nostre municipi té 451 persones apuntades a l’atur. Són 3 més que a finals de juny, el que suposa el trencament de la ratxa de 5 mesos consecutius de davallada de l’atur. De fet aquest any 2022 només hi ha hagut 2 mesos amb augment de les persones desocupades; el gener i el juliol.

Tot i el trencament de la tendència, les dades continuen sent positives si les comparem amb el juliol de l’any passat o amb com iniciàvem l’any. Ara hi ha 120 persones menys a l’atur que a data 1 de gener i també amb les dades de fa un any.

És el millor atur des de fa 14 anys per a un mes de juliol al nostre municipi.

A Palafolls ha pujat l’atur a l‘igual com a la majoria de municipis de la comarca; ha pujat a 21 dels 30 pobles. 

Com en el cas palafollenc, a Malgrat l’apujada ha estat gairebé imperceptible, amb 2 persones més apuntades a l’atur. La xifra arriba a les 879 persones a la recerca de feina. A Tordera l’augment ha estat més significatiu. La llista de desocupats s’ha enfilat amb 28 persones, mentre que a Pineda l’augment ha estat de 23.

Santa Susanna és l’única localitat propera on baixen els aturats. Ara n’hi ha 167  després de la tímida reducció en 7 persones.

Pel que fa a Blanes, no hi ha hagut moviment i es mantenen les 2181 persones sense feina que ja hi havia a finals de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics