Els centres educatius de Palafolls faran festa el 9 de setembre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Just en un mes el nostre municipi estarà en plena Festa Major. Habitualment la nostra festa marcava el final del període vacacional de les escoles, però enguany la Generalitat ha previst l’avançament de l’inici del curs escolar, pel que la festa major es farà amb els alumnes ja a l’escola.

Davant d’aquesta circumstància el Consell Escolar Municipal, òrgan consultiu on es discuteixen els principals assumptes relacionats amb l’ensenyament a Palafolls, ha aprovat que un dels cincs dies de lliure disposició per fer festa a cada municipi sigui el proper dia 9 de setembre. D’aquesta manera els alumnes de primària començaran el curs el dilluns dia 5 però el dijous 8, dia de la festa Major de Palafolls i el divendres 9 ja tindran festa per poder gaudir dels actes organitzats. Els alumnes de secundària començaran el dimecres 7 i no tornaran al centre fins el dilluns següent.

Ho explica Anna Rovira tècnica d’educació de Palafolls.

El mateix Consell escolar ja va aprovar la resta de dies festius pel curs vinent. Són dies consensuats i per tant, els mateixos a les dues escoles, l’institut, la llar d’infants i els centres educatius com l’escola de música.

En concret es farà festa escolar el dilluns 31 d’octubre, coincidint amb la festivitat de Tots Sants l’endemà; el 9  de desembre, allargant el pont de la Puríssima; els dilluns  20 de febrer i 29 de maig.

D’aquesta manera queden fixades les festes dels diferents centres educatius palafollencs de cara al proper curs escolar que s’inicia el proper 5 de setembre en el cas de les escoles de primària i llar d’infants i el 7 de setembre en el cas de l’institut.

Calendari Escolar del curs vinent. Grafisme: TV3

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics