URGENT

El MiD millorarà el seu aïllament acústic el curs vinent

Compartiu aquesta història

A principis del proper curs escolar han de començar els treballs de millora de les instal·lacions de l’edifici del MiD, seu de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Gràcies al Pla de Xoc d’Equipaments Responsables 2030 de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Palafolls ha rebut una subvenció de 16.500€ per tal de poder millorar equipaments educatius  en l’àmbit de la digitalització, la sostenibilitat, l’accessibilitat o la lluita contra el canvi climàtic entre d’altres.

El consistori ha decidit invertir aquests diners en millorar l’aïllament acústic del MiD, tal i com explica Anna Rovira, tècnica d’ensenyament de Palafolls.

Rovira explica que l’actuació a fer al MiD és parcial, pero ajudarà a que l’equipament sigui més respectuós amb el medi ambient i a respectar l’entorn i la tolerància sonora dels infants i adults inscrits a l’escola. En definitiva es vol també millorar l’experiència educativa de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

El curs passat l’escola va tenir entorn als 170 alumnes tant en disciplines de música com de dansa. Sovint el mal aïllament acústic de l’equipament interfereix a les classes ja que la majoria de classes coincideixen a les tardes. 

A banda de les aules de música, de l’auditori i de la sala de ballet, el MiD també acull les oficines d’alguns serveis municipals com els de cultura, ensenyament i ocupació.

Aquesta línia d’ajuts de la Diputació  deixa també 30.000€ a Malgrat i 50.000€ a Tordera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics