URGENT

Plantejaran el canvi d’ubicació de la festa de Santa Maria

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana s’han fet les tradicionals festes de Santa Maria amb activitats musicals i familiars. La pluja ha respectat la programació que ha tingut relativa bona d’assistència de participants segons explica el president de l’Associació de Veïns de Santa Maria, Juan Andrés Osorio.

Les festes es van recuperar l’any passat després d’alguns estius sense fer-se. Enguany, a més, s’han pogut fer sense les restriccions de l’any passat.

L’organització situa la mitjana d’assistents entorn als 120 a les nits. S’ha de tenir en compte que coincideix sempre en les dates de les barraques de Malgrat de Mar. 

Les activitats es fan al parc de les Esplanes, un dels més grans del poble, cosa que fa que aquests actes semblin desangelats.

És per això que l’organització es planteja demanar un canvi d’emplaçament de les activitats per aconseguir més gent i alhora, que quedin més recollides.

Osorio creu que cal replantejar les activitats de la festa i fins i tot plantejar-se fer-les en diferents espais.

Palafolls aposta per les festes veïnals. S’han fet enguany les de Sant Lluís, al juny, les de Mas Reixach, al juliol i les de Santa Maria, ara a l’agost.

La propera prevista és la Festa Major de Sant Genís que es farà la setmana vinent, del dijous 25 al dissabte 27 amb diferents activitats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics