URGENT

Els menors de 16 anys hauran d’estar acompanyats i autoritzats per anar a les barraques de Malgrat

Compartiu aquesta història

Aquest vespre comencen les barraques de la festa Major de Sant Roc a Malgrat. Tres nits de música a la plaça de Xesco Boix i, com ha passat altres vegades, l’Ajuntament de Malgrat recorda als menors de 16 anys, que no podran accedir sols al recinte.

La Policia Local informa que els menors de 16 anys només podran accedir als concerts de Barraques amb una persona major d’edat, que no necessàriament haurà de ser el seu tutor legal. Aquest adult responsable els haurà d’acompanyar durant tota l’estona que estigui dins del recinte de les barraques i fins el moment que surti. 

A més, en el moment d’entrar hauran de lliurar als agents de la policia de l’accés una autorització  signada per un tutor legal. 

Aquesta autorització es pot descarregar de la web municipal o bé, recollir a l’entrada d’accés a Barraques els dies 12, 13 i 14 d’agost.

L’Ajuntament explica que amb aquesta mesura, que ja s’ha fet altres anys, es vol donar compliment a una normativa que especifica que els “els menors de 16 anys tenen prohibida l’entrada a les discoteques, sales de festes, sales de ball, bars musicals, sales de concert, cafès concert i cafès teatre, excepte quan es realitzen actuacions en directe i vagin acompanyats de progenitors o tutors.”

Una normativa similar a la que no permet l’entrada de menors de 14 anys sols a les piscines, cosa que ja va aixecar polèmica fa un mes, un cop es va reobrir la piscina municipal de Palafolls.

A les barraques malgratenques actuen avui els dj palafollencs Jose Reyes i Mario Otero així com el grup de versions DCovers. 

Demà dissabte hi actuaran els grups Clima, La Pegatina i Santa Salut. La malgratenca Summer Moguda clourà les barraques aquest diumenge a la plaça de Xesco Boix. 

DESCARREGA’T L’AUTORITZACIÓ AQUÍ

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics