URGENT

El Club Bàsquet Palafolls obre les seves portes

Compartiu aquesta història

El club ha preparat una jornada de portes obertes per tothom qui estigui interessat en practicar aquest esport. Es durà a terme tots els dilluns i divendres des del 29 d’agost al 9 de setembre. Tal com indica el secretari del club, Alex Sacristán, tothom qui vulgui pot acostar-se a provar els entrenaments amb ells. Tot i això, sí que demanen que els aspirants siguin majors de 12 anys i que confirmin l’assistència per poder-los informar dels horaris i la categoria. 

La intenció d’aquestes portes obertes, segons diu Sacristán, és poder completar els equips que encara tenen vacants o, si més no, poder animar els esportistes a unir-se a l’equip la temporada vinent.  

Tothom qui estigui interessat pot posar-se en contacte amb el club a través de les seves xarxes socials, l’adrça de correu electrònic cbpalafolls@gmail.com o trucant al telèfon 661.84.55.19.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics