URGENT

Blanes acull aquest dissabte la 23a Trobada Gegantera i el 12è Aquatló Popular

Compartiu aquesta història

Aquest 2022 Blanes està de celebració i, és que, se celebren 30 anys del bateig dels Vescomtes de Cabrera, en Gastó i na Caterina. És per aquest motiu que la Colla Gegantera de Blanes va celebrar una gran festa d’aniversari al juliol. Tot i això, volen seguir la celebració i ho faran aquest dissabte amb la col·laboració d’altres colles i entitats geganteres.

Així és com, hi haurà les colles geganteres de Blanes, Balsareny, Caldes de Malavella, El Masnou, Viladrau, l’Esbart Joaquim Ruyra i la Banda Musical i Mossèn Joan Batlle. La trobada començarà amb la ‘Plantada de Gegants’ que es farà al Passeig Cortils i Vieta a partir de dos quarts de 6 de la tarda. I a les 6 serà el torn de la ‘Cercavila Gegantera’ que recorrerà el nucli històric del municipi. 

Pel que fa als gegants de Palafolls, però, encara haurem d’esperar fins al 3 de setembre que serà el dia en què el municipi celebrarà la 14a Trobada Gegantera de Palafolls. 

Diumege segueixen els actes a Blanes i, és que, s’ha preparat el 12è Aquatló Popular Vila de Blanes. Aquesta activitat retorna dos anys després en què no s’ha pogut celebrar a causa de la Covid. Hi participaran uns 400 atletes i tots ells hauran de superar 400 metres nedant, 4km corrent i 400m més nedant. 

L’activitat l’organitza el Club Triatló de Blanes i tindrà lloc aquest diumenge a partir de dos quarts de 10 del matí al Passeig Cortils i Vieta, lloc des d’on sortiran els atletes per començar la primera prova. Tot i això, serà a partir de les 8 del matí quan es pintaran els números de dorsal al braç dels participants. A dos quarts de 10 es farà la sortida en la categoria d’homes individuals i a les 9’37h la sortida per a les dones i els equips formats per dues persones. L’entrega de premis es farà sobre dos quarts d’onze del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics