Blanes acull aquest dissabte la 23a Trobada Gegantera i el 12è Aquatló Popular

Trobada Gegantera i Aquatlón
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest 2022 Blanes està de celebració i, és que, se celebren 30 anys del bateig dels Vescomtes de Cabrera, en Gastó i na Caterina. És per aquest motiu que la Colla Gegantera de Blanes va celebrar una gran festa d’aniversari al juliol. Tot i això, volen seguir la celebració i ho faran aquest dissabte amb la col·laboració d’altres colles i entitats geganteres.

Així és com, hi haurà les colles geganteres de Blanes, Balsareny, Caldes de Malavella, El Masnou, Viladrau, l’Esbart Joaquim Ruyra i la Banda Musical i Mossèn Joan Batlle. La trobada començarà amb la ‘Plantada de Gegants’ que es farà al Passeig Cortils i Vieta a partir de dos quarts de 6 de la tarda. I a les 6 serà el torn de la ‘Cercavila Gegantera’ que recorrerà el nucli històric del municipi. 

Pel que fa als gegants de Palafolls, però, encara haurem d’esperar fins al 3 de setembre que serà el dia en què el municipi celebrarà la 14a Trobada Gegantera de Palafolls. 

Diumege segueixen els actes a Blanes i, és que, s’ha preparat el 12è Aquatló Popular Vila de Blanes. Aquesta activitat retorna dos anys després en què no s’ha pogut celebrar a causa de la Covid. Hi participaran uns 400 atletes i tots ells hauran de superar 400 metres nedant, 4km corrent i 400m més nedant. 

L’activitat l’organitza el Club Triatló de Blanes i tindrà lloc aquest diumenge a partir de dos quarts de 10 del matí al Passeig Cortils i Vieta, lloc des d’on sortiran els atletes per començar la primera prova. Tot i això, serà a partir de les 8 del matí quan es pintaran els números de dorsal al braç dels participants. A dos quarts de 10 es farà la sortida en la categoria d’homes individuals i a les 9’37h la sortida per a les dones i els equips formats per dues persones. L’entrega de premis es farà sobre dos quarts d’onze del matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics