Ensurt al Camí del Castell per un incendi en un domicili

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte a les 12h la Policia Local de Palafolls va rebre la trucada d’un veí que alertava sobre un incendi en un dels domicilis del carrer.

Quan la policia va arribar, van trobar-se una noia que demanava ajuda des de la part més elevada de l’habitatge. El cos policial va enfilar-se per accedir al domicili i rescatar-la juntament amb un grup de veïns.

Els bombers van poder apagar l’incendi que s’havia originat a la cuina, sense causa coneguda encara. La jove no presentava cap lesió considerable, tot i això el SEM va fer-li un reconeixement mèdic per assegurar que tot estava bé. Els que sí que van necessitar l’atenció del servei mèdic en el mateix lloc de l’incendi van ser un policia per inhalació de fum i els pares de la jove, qui en veure la situació al tornar a casa van patir un atac d’ansietat. 

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar en total, tres dotacions de bombers, una de la Policia Local i una del SEM. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics