L’OMIC reprèn la seva activitat a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor torna a Palafolls després de l’aturada per vacances. D’aquesta forma, tothom qui estigui interessat en formular les seves consultes podrà fer-ho tots els dimarts de 9h a 13h a partir del 6 de setembre.

Tal com explica Oriol Contreras, responsable del servei, durant l’aturada per vacances han carregat les piles per fer front a les noves demandes dels consumidors. Detalla que, entre les qüestions més populars hi ha les relacionades amb els serveis de llum i de gas. Tot i això, augura que aquesta tornada de vacances s’ompliran les reclamacions per les vagues de treballadors de diverses companyies aèries. 

Aquesta nova temporada de l’OMIC arrenca fort, segons diu Contreras. I, és que, abans de les vacances va rebre molts usuaris relacionats amb el mal servei d’Atenció al Client de les companyies i, ara, l’esperen altres usuaris amb consultes relacionades amb el ‘pishing’, el robatori de dades per internet.

Tal com hem informat, entre els temes que més es tracten a l’OMIC hi ha les qüestions relacionades amb els serveis de llum i gas. Segons detalla el responsable de l’OMIC, les consultes per serveis bàsics conformen entre el 60% i el 70% del total de temes que arriben a l’Oficina d’Atenció al Consumidor. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics