La Unitat Mòbil d’Informació al Consumidor visita Santa Susanna

Foto: Diputació de Barcelona
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho farà el 20 de setembre de dos quarts d’onze fins a les 13h. Aquesta és una visita que s’inclou dins la iniciativa de la Diputació de Barcelona d’acostar el servei municipal de consum a poblacions que no en disposen i, d’aquesta forma, permetre que els ciutadans facin consultes i reclamacions de manera gratuïta.

Les UMIC també faciliten material informatiu i donen consells sobre com estalviar en les factures de l’aigua, el gas i l’electricitat, entre d’altres. Formen part de l’Oficina Provincial d’Informació al Consumidor (OPIC) del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació de BCN que, a banda de ajudar de forma presencial als ciutadans, també ho fan de forma telemàtica. 

Santa Susanna, però, no serà l’únic municipi que comptarà amb aquest servei. Els ciutadans de 26 municipis de Barcelona podran adreçar-se a les UMIC durant el mes de setembre. Entre altres, comptaran amb aquest servei itinerant Arenys de Munt, Argentona, Sant Vicenç de Montalt, Vilassar de Dalt, Alella i Tiana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics