URGENT

Últimes hores per ser el successor de l’assassí de la safanòria

Compartiu aquesta història

L’Esplai El Pas busca qui serà el successor de la persona més capacitada del poble. Per fer-ho ha obert les inscripcions perquè tothom qui estigui interessat pugui participar-hi i encara queden unes quantes hores perquè finalitzi el termini. 

Per poder-se apuntar, l’únic que s’ha de fer és escanejar el codi QR que trobareu als cartells promocionals i omplir el formulari que s’ha preparat. Així ho ha detallat una de les membres de l’Esplai El Pas, Inés Méndez.

Entre les novetats d’enguany, Méndez explica que han preparat una pastanaga gran de cartró que situaran en diferents actes de la festa major. Amb ella hi seran alguns dels organitzadors, d’aquesta forma, els participants podran acostar-s’hi i demostrar la seva assistència a tres actes diferents de la festa. 

Pel que fa als inscrits, Méndez detalla que s’esperava que més gent s’animés a participar. Tot i això, recorda que encara queden unes quantes hores per finalitzar les inscripcions i trobar un successor de l’assassí de la safanòria. Per més informació podeu consultar les xarxes socials de l’Assassí de la Safanòria. Allà trobareu les bases del joc i, també, el formulari per fer la inscripció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics