Pancartes contra el canvi de sentits al carrer Ramon Turró

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest matí el tram del carrer entre Sindicat i el Parc Joaquim Ruyra ha aparegut ple de pancartes en contra dels canvis introduïts a finals de març en aquesta via, que es va convertir a doble sentit de circulació.

És un dels tres carrers on l’Ajuntament de Palafolls va introduir canvis en la circulació per tal de millorar la fluïdesa del trànsit i l’aparcament al centre de Palafolls. Uns canvis que s’hauran de refrendar amb una consulta popular aquest proper mes de setembre.

Des d’un primer moment els veïns d’aquest tram del carrer Ramon Turró s’han queixat dels canvis ja que els comporten molt més trànsit, més soroll i més fums.  En el seu dia ja van presentar signatures al consistori reclamant la fi d’aquesta mesura. Ara han volgut visibilitzar la protesta i la unió dels veïns amb pancartes als balcons. Ho explica Brisa Delgado, veïna de la zona.

Els veïns lamenten que la consulta es faci ara, després de 5 mesos amb els canvis aplicats, i no abans d’introduir la nova mesura al març. 

Tampoc entenen per què la consulta, prevista per l’última quinzena de setembre, tindrà 3 preguntes sectoritzades per cada carrer d’actuació. Delgado considera que si és un canvi respon a una necessitat global del trànsit del nostre poble, no tindria sentit deixar-la segons a quins carrers i en d’altres no.

Els veïns expliquen que mantindran les protestes i ja en pensen d’altres per evidenciar el malestar amb els canvis introduïts i amb la manera en què s’han portat a terme.

Per la seva banda el consistori va anunciar fa uns dies que passada la Festa Major començarà una campanya explicant, amb dades, els canvis fets al març i, les dues últimes setmanes, es farà la consulta tant presencialment com telemàticament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics