Arrenca la Setmana de la Gent Gran a Malgrat de Mar

Foto: Aj.Malgrat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de demà el municipi celebrarà una nova edició d’aquesta iniciativa que pretén posar en valor el col·lectiu malgratenc. Les activitats comencen demà, però s’allargaran fins al dissabte.

Al llarg d’aquests dies, els malgratencs, però sobretot les persones grans del municipi podran gaudir de diversos tipus d’actes. Entre ells hi haurà alguns relacionats amb l’activitat física, altres amb la salut mental i d’altres que posaran en valor la feina que fan les residències i el SAD, el Servei d’Atenció Domiciliària.

La celebració arrencarà demà al matí amb una classe oberta de ioga a partir de les 11h al Casal de Jubilats de Can Campassol. A la tarda, hi haurà una xerrada de suport al familiar cuidador a càrrec del SAD que es farà a partir de les 17h. 

Divendres, Sílvia Valhonrat farà una classe de ball oberta a tothom a partir de les 10:30h. A la tarda s’ha preparat una exposició de les activitats que fan els membres de les residències de Malgrat. I, dissabte, que serà l’últim dia, el Jardí de la Torre de la Vídua de Can Sala acollirà una mostra de puntaires. L’organitza l’Associació de Puntaires i serà a partir de les 16h. Finalment, la cloenda es farà a Can Campassol amb una cantada d’havaneres a càrrec dels Faroners de Calella. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics