Tordera organitza nous cursos de català

Foto: Aj.Tordera
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’oficina del català de Tordera ja ha presentat els nous cursos de català que impartirà a partir d’aquest setembre. Els organitza el Consorci per a la Normalització Lingüística a Tordera i es podran fer de forma presencial i en línia. 

Aquest setembre tothom qui estigui interessat en aprendre català o millorar el seu nivell podrà fer-ho. D’una banda, s’han preparat cursos presencials de nivell bàsic 1 i nivell bàsic 2 amb places limitades. D’altra banda, també s’ofereixen cursos en línia de tots els nivells a través de l’aula moodle. 

Ambdues modalitats inicien les classes a partir del 22 de setembre i acabaran l’1 de desembre. Les inscripcions s’obren els dies 12 i 13 per alumnes preferents i els dies 14,15 i 16 per nous alumnes. 
Per més informació podeu entrar al web www.cpnl.cat, trucar al telèfon 93.764.37.17 (extensió 1401) o enviar un correu electrònic a l’adreça tordera@cpnl.cat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics