Augmenta lleugerament l’atur a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Actualment, Palafolls compta amb 455 persones aturades. Una xifra que suposa un augment de 4 persones respecte el mes passat. La tendència a l’alça torna a estar present a la vila, tot i que enguany l’atur només ha augmentat tres vegades aquest any; el gener, el juliol i l’agost. 

Si comparem aquestes dades amb les de l’agost de l’any passat, la tònica és la mateixa que el juliol. Les dades continuen sent positives i, és que, l’agost de 2021 hi havia 546 persones a l’atur. Per tant, l’any passat hi havia 91 persones més a l’atur en comparació amb aquest.  Aquesta dada és la millor a Palafolls en els últims catorze anys. 

Atur a Palafolls a l’agost

Pel que fa als municipis veïns, Malgrat ha comptabilitzat un aturat menys respecte el mes passat i un total de 878 aturats, 138 menys que el mateix mes de l’any anterior.  A Tordera es manté la mateixa xifra en comparació amb el mes de juliol i a Pineda ha augmentat la xifra amb 11 persones més aturades. 

Entre Santa Susanna i Blanes la tendència varia molt. D’una banda, Santa Susanna compta amb 11 persones menys a l’atur i Blanes amb 74 persones més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics