URGENT

Arrenca el curs escolar a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns els alumnes de primària de la vila han tornat a les classes després de les vacances d’estiu. Enguany, ho fan una setmana abans del previst i amb un munt de novetats pel que fa al nou curs.

Des de Ràdio Palafolls hem parlat amb les escoles del municipi qui celebren la tornada als centres i valoren positivament la primera jornada lectiva. Tal com indica Anna Miranda, cap d’estudis de Les Ferreries, estan emocionats per poder tornar a veure tothom després d’aquestes vacances d’estiu, sobretot ara que ja poden tornar a la normalitat.

Pel que fa a l’Escola Mas Prats, Laura Duarte, directora del centre, comparteix la felicitat. Tal com indica, han viscut una tornada a l’escola amb normalitat i espera que sigui així el que resta de cursos. 

La gratuïtat de P2, menys alumnes per classe a P3, curriculums nous i un batxillerat per competències són algunes de les novetats del curs 2022/2023 que vol aconseguir una educació menys memorística i més competencial. 

Pel que fa a les mesures Covid que tots els centres van haver de seguir l’any passat, enguany només es manté activa l’obligatorietat de la mascareta al transport escolar. Per tant, s’eliminen les distàncies a classe, els horaris d’entrada separats, les quarentenes i, sobretot, les mascaretes a classe i al pati. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics