URGENT

La Festa Major arriba a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquesta nit l’Ajuntament de Palafolls acollirà el Pregó de FM a partir de 2/4 de 10h. Amb aquest acte es donarà el tret de sortida oficial a la Festa Major del municipi que s’allargarà fins el dia 11 de setembre.

Després del pregó, tots els assistents podran seguir el castell de focs des de la Plaça de Poppi, a més de gaudir de les barraques de les entitats. La nit finalitzarà amb el concert de Festa Major. Enguany els encarregats seran 31 FAM els qui obriran la nit, tot seguit de DJ Trapella fins que acabi la festa. Ambdós concerts es faran a partir de de les 23h a l’escenari de la Plaça de Poppi.

Demà, dia festiu al municipi, és el torn dels actes més protocolaris. La jornada començarà ben d’hora amb les Matinades, tot seguit els podran gaudir de la xocolatada al Fòrum Palatiolo fins a les 10h. De 10h a 13h tota la família podrà gaudir dels jocs de fusta gegants al costat de l’Església de Santa Maria. A les 12h començarà l’Ofici Solemne i el seguiran sardanes amb la Cobla Palafolls.


Tot això és el que s’ha preparat al matí de dijous. A la tarda serà el torn del Correbars a partir de les 19h a la plaça de les Valls d’Ax. Ja a la nit, concretament a les 21h, retornaran els Sopars a la fresca després de dos anys sense poder-se realitzar a causa de la Covid. I, finalment, la música tancarà la nit. D’una banda, a partir de les 22h ballarem amb la Banda del Drac a l’escenari de la pista annexa al Palauet. D’altra banda, la festa seguirà amb l’Alterfesta a l’escenari de la Plaça de Poppi a les 23h. Recordem que els encarregats d’amenitzar la nit de dijous seran Persona, Maio i Las Marikarmen.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics