URGENT

El punt lila s’instal·la a la Plaça de Poppi per Festa Major

Compartiu aquesta història

Un any més, el municipi torna a comptar amb un Punt Lila. D’aquesta forma, l’entitat palafollenca Acció Feminista Palafolls i la Cooperativa Cúrcuma pretenen reivindicar unes festes lliures a Palafolls.

Recordem que aquest espai està disponible per tothom qui el necessiti. En ell trobareu un lloc de prevenció, denuncia, seguretat i confort davant l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals, masclistes o LGTBIfòbiques que es puguin viure o presenciar durant la celebració.  Així ho ha explicat Edurne Larracoechea, Coordinadora de l’Àrea de Prevenció de Violències Masclistes de la Cooperativa Cúrcuma.

Enguany, hi ha una problemàtica afegida. La població es mostra preocupada amb els casos que hi ha de punxades a noies. En aquest sentit, Larracoechea, indica que és molt necessària la conscienciació de que aquesta problemàtica és real. Des del Punt Lila informaran sobre la situació amb la voluntat de desmuntar els mites que hi ha al voltant d’aquestes situacions.

El Punt Lila comptarà amb professionals que podran atendre adequadament tot tipus de situacions que s’hi puguin presentar. També serà un espai d’informació sobre el moviment feminista i LGTBIQ+ i sobre l’alliberament de la dona en la societat actual. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics