Gairebé una 15 d’establiments han demanat tenir la seva terrassa a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A finals del mes d’agost va acabar el termini obert per l’Ajuntament perquè la trentena de bars i restaurants de Palafolls amb terrassa poguessin demanar la seva llicència d’ocupació de la via pública. 

Tot i això, un cop acabat el període, l’ajuntament informa que s’han rebut 13 sol·licituds que ja s’estan tramitant. Pel que fa a la resta de terrasses que no han demanat la llicència, des del consistori informen que buscaran de quina forma poden arreglar la situació. 

Recordem que els establiments que decideixin demanar la llicència per primera vegada, podran fer-ho fins al mes de febrer. Per demanar la llicència, només cal presentar una memòria descriptiva en la que s’expliqui quins elements es volen instal·lar, el tipus de cadires, taules i els colors. També és necessari un plànol on s’expliciti, amb una fotografia, la façana principal del local i l’espai de la via pública que volen ocupar.

A banda d’això, l’ajuntament detalla que enguany no caldrà pagar la taxa per ocupació. Tot i això, es preveu que l’any vinent estigui enllestida la nova ordenança o que entri en vigor una tarificació que obligui a pagar per l’ocupació de la via pública amb terrasses.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics